På Werksta får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack- och krockskador på din bil. Reparation av stenskott i vindrutan och byte av vindrutor är också någonting vi är experter på. Billackeringen gör vi på våra egna lackeringsverkstäder. Vi är också auktoriserad skadeverkstad för Tesla Elfordon i Sverige

Allt börjar med skadebesiktningen – kontakta oss!

För att kunna reparera din bil behöver vi först göra en skadebesiktning för att undersöka vad som behöver repareras. Det tar cirka 20 minuter att göra en besiktning. Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig. Här kan du hitta din närmaste bilverkstad. Om du vill du kan också boka tid online eller göra en digital skadebesiktning.

Så här går det till!

Vi välkomnar alla bilister

Det har ingen betydelse vilket försäkringsbolag du är kund hos eller vilket bilmärke din bil har – Werksta är skadeverkstad för alla försäkringsbolag och reparerar krockskador för samtliga bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad för att se specifikt vilka bilmärken just de kan hjälpa till med.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. För en hållbar utveckling reparerar vi allt som går att repareras, och byter inte gamla delar mot nya bara för att det skulle vara lättare för oss. Vi kompromissar dock aldrig om säkerheten. Du kan vara säker på att din bil kommer att vara lika säker efter reparationen som den var innan olyckan.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vad skulle världen sakna om vi inte fanns? Bilar skulle säkert repareras, men inte nödvändigtvis lika snabbt, enkelt och skickligt. Man kan inte bara göra anspråk på hög kvalitet, man måste kunna bevisa det också. Det är då användarupplevelsen räknas. Och vi har gott om bevis för att våra kunder är nöjda. De flesta försäkringsbolag och företagskunder rekommenderar oss och ser tillfredsställande på vårt arbete. Och det faktum att den ursprungliga nybilsgarantin är giltig efter vår reparation, visar att biltillverkarna litar på oss. Vi arbetar alltid enligt deras riktlinjer.

Olyckor händer, men så länge det handlar om bucklig plåt eller trasiga vindrutor glöms skadan bort ju snabbare den åtgärdas. Även om det sällan är kul att ta hand om tråkiga saker, kan vi åtminstone göra det enkelt för dig

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.