Werksta är skadeverkstadskedjan där vi gör vårt bästa för att reparationen av din bil ska hanteras så enkelt som möjligt. Du kommer till oss, vi bedömer skadans omfattning, anmäler det till försäkringsbolaget vid behov och reparerar bilen. Våra skadereparatörer och all annan personal är professionella yrkesutövare som verkligen bryr sig om din bil och är stolta över kvaliteten på sitt arbete. Så du kan känna dig trygg i att din bil är lika säker efter reparationen som den var före skadan inträffade.

Reparationer av plåt-, lack- och krockskador samt vindrutor är vår specialitet

Hos oss på Werksta får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack- och krockskador på din bil. Reparation av stenskott i vindrutan och byte av vindrutor är också någonting vi är experter på. Vi reparerar eller byter alla delar som har skadats i samband med en plåtskada – inklusive bilens lack. Billackeringen utförs alltid på våra egna lackeringsverkstäder.

När vi reparerar tänker vi alltid på det bästa för dig och miljön eftersom det också är det bästa för oss. Vi byter inte ut delar i onödan, utför inget onödigt arbete och reparerar allt som behöver repareras. Vi kompromissar dock aldrig om säkerheten. Så du kan vara säker på att din lagade bil kommer vara lika säker som den var innan olyckan.

Och du, det har ingen betydelse vilket försäkringsbolag du är kund hos eller vilket bilmärke din bil har – vi betjänar alla bilister.

Så, vad skulle världen gå miste om ifall Werksta inte fanns? Visst skulle bilar fortsätta att repareras, men kanske inte lika snabbt, enkelt och med bra kvalitet.

Över 90 skadeverkstäder i Norden

  • Grundades i Sverige 2015
  • Över 90 skadeverkstäder i Norden
  • Över 30 000 bilar repareras per år bara i Sverige
  • Werkstagruppen sysselsätter över 1 000 personer och omsatte ca 2,2 miljarder kronor år 2022.
  • Hög kvalitet och utmärkt kundupplevelse i fokus
  • Samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Reparerar alla bilmärken och modeller
  • Del av Werksta Group

Vi kompromissar aldrig med kvalitet eller miljö när det gäller vårt reparationsarbete

Kvalitet är något som inte kan bevisas genom påståenden. Kundupplevelser å andra sidan bekräftar vårt arbete och vårt rykte.

Att även de flesta försäkringsbolag och företagskunder rekommenderar oss indikerar också att våra kunder är nöjda med kvaliteten på vårt arbete. Vi följer alltid tillverkarens instruktioner, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras.

Olyckor händer, men så länge det bara är en bucklig plåt eller en trasig vindruta glöms skadan oftast bort så snart den reparerats. Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som en skadad bil gör vi på Werksta vårt bästa för att hanteringen ska bli så smidig som möjlig för dig.

Vår ambition är att vara branschens mest hållbara företag

Vi har identifierat fyra viktiga områden som vi ägnar särskild uppmärksamhet åt när det gäller att minska vår miljöpåverkan. Dessa är; användning av reservdelar, användning av kemikalier, energiförbrukning och avfallshantering.

Vårt sociala ansvar handlar framför allt om våra värderingar. Människor, kvalitet, ärlighet och respekt ger anställda som mår bra och trivs på arbetet vilket i sin tur leder till nöjda kunder. Vi tar ansvar för våra handlingar och vi levererar i tid. Detta återspeglas i både kvaliteten på vårt reparationsarbete och säkerheten på våra arbetsplatser.

Vårt arbete med Corporate Governance siktar på att säkerställa ansvarsfullt agerande såväl internt som hos våra partners. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Ansvar icon

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.