Vagnskadegaranti ingår när du köper en ny bil i Sverige – det är generalagenterna som erbjuder en garanti som gäller i tre år från bilens första registreringsdag. Generalagenten är den som representerar biltillverkaren i landet och har ensam försäljningsrätt av bilmärket.

Precis som i försäkringar finns det en självrisk i din garanti. Den kan skilja sig mellan olika bilmärken, så kolla med återförsäljaren av ditt bilmärke vad som gäller för just din bilmodell.

Vagnskadegarantin ersätter skador vid trafikolyckor, skadegörelse och andra yttre olyckshändelser (exempelvis ett träd eller gren som faller ned på ditt fordon). Du ska alltid få med ett garantibevis när du köper en ny bil där det framgår hur länge garantin är giltig. Se garantibeviset som en värdehandling och förvara det på ett säkert ställe.

Vagnskadegarantin gäller i Sverige och i de europeiska länder som är anslutna till samarbetet om Grönt Kort.

Vi har många olika auktorisationer . Klicka på länken för att komma till den sidan och välj sedan bilmärke för att hitta den verkstad som auktoriserad för just ditt bilmärke. Om din bil inte omfattas av vagnskadegarantin kan alla våra verkstäder hjälpa dig.

 

 

Tryggt med garanti

Våra verkstäder ger 12 månaders eller 1000 mils garanti på alla reparationer enligt MRFs riktlinjer.

Om du har några frågor angående bilens skadereparationer, hjälper vårt kundcenter gärna till.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.