Boka service för din bil 

Välkommen till Werkstas bilverkstäder som servar din bil! Förutom att vi utför skadereparation av din bil erbjuder vi förstklassig service på några av våra verkstäder. Vi är experter på att utföra service på flera modeller och märken. Hos oss kan du boka service online eller genom att ringa vår kundtjänst. Vi förstår hur viktigt det är att din bil är i toppskick och vår kunniga personal kommer att se till att allt fungerar som det ska.  

Boka bilservice 

Att boka bilservice i Stockholm har aldrig varit enklare. Vi har flera verkstäder, så det är lätt för dig att hitta en som ligger nära dig. Du hittar våra bilverkstäder här: Bilverkstad Haninge, bilverkstad Sätra, bilverkstad Nacka, bilverkstad Danderyd, bilverkstad Barkaby och bilverkstad Bredäng. Våra verkstäder i Stockholm är utrustade med den senaste tekniken för att garantera att din bil får  den bästa möjliga servicen. Även i Falkenberg servar vi din bil. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en verkstad som du kan lita på. Det är därför vi på Werksta alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterar att allt arbete som utförs på din bil är av högsta kvalitet. Våra mekaniker är utbildade och certifierade för att säkerställa att din bil är i goda händer.  

Vi tar hand om din bil

Boka service idag och låt oss ta hand om din bil. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive oljebyte, bromsreparationer, fabriksuppdateringar och felsökning. Vi är stolta över att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder och vi hoppas att du kommer att hålla med. Tveka inte att kontakta oss på 020-62 29 00 om du har några frågor eller vill boka service på din bil. Vill du istället boka skadereparation för din bil kan du läsa mer om hur du bokar tid för skadebesiktning här. Vi utför skadebesiktningar för alla bilar.

På våra serviceverkstäder Barkarby, Bredäng och Haninge får våra Ford transportbilskunder:

  • Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.
  • Reparation inom 48 timmar.
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.

Prislista för Ford-service:

Grossistförsäljning Ford originaldelar

Här kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via https://www.partslink24.com/partslink24. Partslink24 är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Parts Link 24.