Eftersom du som förare vill påverka bilens utsläpp och verka på ett miljövänligt sätt har du gjort ett utmärkt val som kör en el- eller hybridbil, vars antal dessutom växer i snabb takt i Sverige.

I händelse av en olycka undrar du kanske, var reparerar du din el- eller hybridbil med modern teknik på ett professionellt sätt? Dina funderingar är befogade, men lyckligtvis finns det en enkel lösning. De skickliga skadereparatörerna på Werksta är utbildade för att möta behoven för den moderna bilismen och de kan reparera din el-eller hybridbil på ett professionellt sätt.

Vi har kunskap om den moderna bilismens behov

Som kund kan du lita på vår yrkesexpertis även inom den allra senaste fordonstekniken. Vi är en auktoriserad verkstadskedja för skador på Tesla och vi uppfyller Teslas stränga kvalitetskrav för reparation av elbilar. Vi har kompetens att reparera både små ytskador, vindrutor och stora strukturskador.

Vi utbildar kontinuerligt vår personal

Vi uppdaterar regelbundet vår expertis inom modern fordonsteknik. I alla våra reparationer följer vi strikt de instruktioner som är specifika för olika varumärken och modeller så att du kan vara säker på att din bilgaranti alltid bibehålls.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.