Även om det inte är speciellt roligt, låt det åtminstone vara enkelt. Werksta är en skadeverkstad där du får din bil lagad så smidigt som möjligt. Du kommer till oss, vi bedömer skadan, rapporterar till ditt försäkringsbolag och reparerar din bil till samma skick som innan oturen var framme.  Våra plåtslagare och övriga medarbetare är utomordentligt skickliga yrkesutövare. De bryr sig verkligen om din bil och är stolta över kvaliteten på sitt arbete. Du kan vara säker på att din lagade bil kommer att vara lika säker som före skadan.

Plåt-, lack-, krock- och vindruteskador är vår specialitet

Som namnet Werksta avslöjar gör vi inte ansiktslyft för bilar. Vi är en skadeverkstad och vi utför skadereparationer. Vi har specialiserat oss på plåt-, lack-, och krockskador. Reparationer av stenskott i vindrutan och byte av vindrutor är också någonting vi är experter på. Vår uppgift är att reparera allt som har skadats vid en olycka. Allt betyder allt, alltså utöver plåten även kylare, motortillbehör och andra komponenter.

Vad skulle världen sakna om vi inte fanns? Bilar skulle säkert repareras, men kanske inte lika snabbt, enkelt och med god kvalitet.
Framförallt finns Werksta för att ge dig frihet att välja var du vill reparera skadan på din bil. Vi har många anläggningar i Sverige och Norden. Så att du kan välja en verkstad där kvalitet på arbete, leveranstid och service är på rätt nivå, oavsett vilket försäkringsbolag du har eller var du bor.

Alla tjänster under samma tak

Kort om Werksta

• Grundades år 2015
• 19 verkstäder runtom i Sverige
• Fler än 25 000 reparerade bilar per år
• Werksta Sverige är en del av den nordiska Werkstagruppen
• Koncernen omsätter över 150 M €
• Werkstagruppen servar alla försäkringsbolagskunder och bilmärken

Vi kompromissar inte med kvaliteten på reparationsarbetet

Man kan inte bara göra anspråk på hög kvalitet, man måste kunna bevisa det också. Det är då användarupplevelsen räknas. Och vi har gott om bevis för att våra kunder är nöjda. De flesta försäkringsbolag och företagskunder rekommenderar oss och ser tillfredsställande på vårt arbete. Och det faktum att den ursprungliga nybilsgarantin är giltig efter vår reparation, visar att biltillverkarna litar på oss. Vi arbetar alltid enligt deras riktlinjer.

Olyckor händer, men så länge det handlar om bucklig plåt eller trasiga vindrutor glöms skadan bort ju snabbare den årgärdas. Även om det inte är trevligt att ta hand om tråkiga saker, kan vi åtminstone göra det enkelt för dig.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.