Professionell bilreparation av alla plåt-, lack- och krockskador

Hos oss får du hjälp med reparation av plåt-, lack- och krockskador på din bil. Garantin bibehålls alltid.

1.

Det börjar med skadebesiktningen

För att få ordning på din bil behöver vi först göra en skadebesiktning för att ta reda på vad som behöver repareras. En skadebesiktning tar cirka 20 minuter.

2.

Bilreparation

Reparation av krockskador

Werksta reparerar plåt-, lack- och krockskador för alla bilmärken med professionell expertis av våra bilplåtslagare. Bilens ursprungliga garanti kommer alltid att finnas kvar. Om din bil omfattas av vagnskadegarantin måste du åka till de av våra verkstäder som är auktoriserade för just ditt bilmärke.

Billackering

Reparation av större plåtskador på bilens kaross kräver ofta även ett lackeringsarbete. Vi gör billackeringar på våra egna lackeringsverkstäder.

Vindrutor

Ett litet stenskott i vindrutan kan ofta repareras. Vid stenskott i synfältet eller om stenskottet bildat en spricka i glaset måste vindrutan ersättas med en ny.

El- och hybridbilar

Vi har kunskap om fordon med ny teknik. Vi reparerar el-och hybridbilar av olika märken. Alltid enligt tillverkarens reparationsanvisningar.

3.

Upphämtning av bilen

Vi ger dig alltid ett preliminärt leveransdatum när du lämnar in din bil. Vi ringer dig och skickar ett SMS när din bil är klar för upphämtning.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.