Exempel på reparationspriser

Asset 6

Att göra en skadebesiktning på Werksta kommer alltid vara kostnadsfritt för dig. Du kan besiktiga under våra öppettider när det passar dig och behöver alltså inte boka tid på förhand. Hitta din närmaste verkstad. Du kan även boka tid online eller ringa 020-62 29 00.

Asset 6

Reparationen av vindrutan

Om din försäkring innehåller en glasförsäkring kan reparationen av vindrutan bli gratis för dig, dvs ditt försäkringsbolag betalar för reparationsarbetet. Utan glasförsäkring, kostar en reparation av vindrutan cirka 750 kronor på Werksta och andra stenskott som repareras vid samma tillfälle kostar 400 kronor / reparation. Boka tid för reparation av vindrutan.

Byte av vindrutan

Om du har full kasko betalar du endast självrisken för bytet av vindrutan. Priset på en ny vindruta påverkas av ett antal faktorer, såsom modell och extra teknik som ingår i glaset. Kostnaden för ett glasbyte utan glasförsäkring varierar också beroende på dessa faktorer. Via detta formulär kan du kontakta oss gällande byte av din vindruta.

Asset 6

För att vi ska kunna ge dig en kostnadsberäkning av större reparationsarbeten måste vi först utreda vad som behöver repareras. Det här gör vi under en skadebesiktning. Under inspektionen undersöker vi skadornas omfattning och behovet av eventuella reservdelar. Om du önskar bokar vi också tid för den faktiska reparationen av din bil.

Asset 6

För att vi ska kunna ge dig en kostnadsberäkning av lackeringsarbetet måste vi först fastställa arbetets omfattning. Det här gör vi under en skadebesiktning. Vi gör alla lackeringsarbeten på Werksta’s egna lackeringsverkstäder.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.