anställda på cj bil i kristianstad

Pressreleaser 22.11.2021

Werksta, en av Nordens ledande skadeverkstadskedjor fortsätter att expandera sin verksamhet i Norge genom förvärvet av CJ Bil, som driver en skade- och lackverkstad utanför Kristiansand. Förvärvet är Werkstas fjärde förvärv under 2021.

Werksta, som är en ledande aktör inom bilskadebranschen i Norden, stärker sitt servicenätverk i Norge ytterligare genom att förvärva CJ Bil AS. Företaget, som grundades av nuvarande ägare 2006 har tolv anställda, omsätter cirka 15 miljoner om året och kommer byta namn till Werksta Kristiansand.

– Allt sedan starten har vi alltid levererat bra kvalitet och haft mycket nöjda kunder. Vi är certifierade för Tesla, och ligger i topp vad gäller kundnöjdhet för varumärket i Norge. Vi är glada och stolta över den goda utveckling företaget har haft de senaste åren samtidigt som vi ser att vår fortsatta utveckling underlättas av att vara del av ett större sammanhang. Som en del av Werksta-koncernen kan vi fortsätta investera i utrustning och system, och samtidigt attrahera fler skickliga kollegor, vilket känns som ett bra näste steg. Genom Werkstas nordiska nätverk kan vi nu dela kunskap, resurser och erfarenheter både inom Norge och över nationsgränserna, säger Christoffer Tharaldsen, en av ägarna och VD för CJ Bil.

– Vi ser fram emot att välkomna CJ Bil som har ett gott rykte i branschen och är kända för sin höga kvalitet. Det är ett välskött företag med en stabil ekonomi och goda marginaler som jag tror kan utvecklas ytterligare som en del av Werksta. Genom förvärvet utökar vi vårt geografiska område vilket uppskattas av våra kunder och partners. Vår ambition är att fortsätta växa, både genom förvärv och genom att starta nya verkstäder, säger Catherine Sahlgren VD och koncernchef, Werksta.

Mer information, vänligen kontakta:
VD och koncernchef Catherine Sahlgren

Tel: +46 70 985 85 03

E-post: catherine.sahlgren@werksta.se

 

Om Werksta
Werksta är Nordens ledande skadeverkstadskedja med över 80 verkstäder i Sverige, Finland och Norge. Koncernen sysselsätter 800 anställda och omsatte över 1,2 miljarder SEK år 2020. Werksta vill vara försäkringsbolagens och bilisternas förstahandsval då bilen skadas och bolagets mål är att uppnå den bästa kundnöjdheten i branschen.