werksta logo horisontell

Pressreleaser 07.07.2022

Werksta, Nordens ledande skadeverkstadskedja, förstärker närvaron i Malmö genom att förvärva House of Paint AB. Förvärvet innebär fortsatt expansion av Werkstas verksamhet i Sverige, där kedjan nu utökas till totalt 18 verkstäder.

– Malmö är en viktig storstadsregion där vi länge har velat stärka vår närvaro. Med förvärvet av House of Paint, en komplett bilskadeanläggning för plåt- och lackskador med kompetent personal, får vi bättre möjlighet att möta våra kunders behov i Sveriges tredje största stad, säger Catherine Sahlgren, VD och koncernchef, Werksta.

House of Paint AB grundades 2006 av Anton Namavar och har idag tio anställda och en årlig omsättning om cirka 12 miljoner kronor. Verksamheten startade som en lackverkstad men är sedan flera år en komplett skadeverkstad för både plåt- och lackarbeten. Bolaget är auktoriserad skadeverkstad för Tesla samt certifierad för strukturskador på Porsche. Anton Namavar kvarstår i sin roll som platschef för verkstaden.

– Vår strategi är att fortsätta att växa Werksta-kedjan i Norden, såväl genom förvärv som organiskt. Malmö är en viktig region för oss och utöver förvärvet av House of Paint, har vi också valt att investera i vår befintliga verkstad i Malmö Hamn. Där har vi nu mer än dubblerat ytan och möjliggjort effektiv hantering av plåt-, lack- och glasskador i moderna lokaler med god arbetsmiljö.

 

Mer information, vänligen kontakta:
VD och koncernchef Catherine Sahlgren

Tel: +46 70 985 85 03

E-post: catherine.sahlgren@werksta.se