Pressreleaser 09.02.2024

Werksta köper Servicecenter i Falkenberg och kedjan utökas till totalt 30 verkstäder i Sverige.

-Werksta har vuxit kraftigt under det senaste året och vi är mycket glada över att ytterligare öka tillgängligheten för våra kunder och etablera oss med fler enheter längs Västkusten. Vi förvärvar ett välskött företag och välkomnar Servicecenters medarbetare och kunder till Werksta, säger Joel Granath, VD och koncernchef, Werksta.

Servicecenter i Falkenberg sysselsätter 12 personer och har en årsomsättning på ca 30 miljoner kronor. Auktorisationer finns för Mazda, Honda och Hyundai. Verksamheten startades 1991 och flyttade till nuvarande lokaler, vid Falkenbergsmotet, 2006.

-Vår strategi är att fortsätta att växa Werksta-kedjan i Norden, såväl genom förvärv som organiskt. Vi vill bli rikstäckande i Sverige och fler enheter på kusten mellan storstadsregionerna Malmö och Göteborg, ligger helt i linje med våra expansionsplaner, avslutar Joel Granath.

 

Mer information, vänligen kontakta:

VD och koncernchef Joel Granath

Tel: +46 70 5482037

E-post: joel.granath@werksta.com

 

Om Werksta

Werksta är Nordens ledande skadeverkstadskedja med ca 100 verkstäder i Sverige, Finland och Norge. Koncernen sysselsätter cirka 1 400 anställda och omsatte 2,7 miljarder kronor år 2023. Werksta vill vara försäkringsbolagens och bilisternas förstahandsval vid skada på bilen och bolagets mål är att uppnå den högsta kundnöjdheten i branschen.