Werksta är Sveriges största och ledande specialist på bilskador. Stor skada eller liten spelar ingen roll, vi går grundligt tillväga vid skadebesiktning för att upprätta en komplett åtgärdskalkyl som godkännas av dig eller ditt försäkringsbolag. Våra specialister inom plåtslageri, plastarbeten, lackering, konstruktion, teknik och glas jobbar under bästa tänkbara förutsättningar. Vårt kunnande och vår höga standard har gjort oss till en regelbundet anlitad partner av Tesla, Aston Martin, Bentley, BMW, Mercedes, Audi, VW, Jaguar, Land Rover m.fl. Vi vågar påstå att det inte finns något vi inte klarar av att åtgärda så länge det är ekonomiskt försvarbart. Werksta driver för närvarande elva verkstäder i Stockholm, Norrköping, Linköping, Örebro och Helsingborg och utvärderar kontinuerligt förvärv av nya verkstäder.

Nyheter

PRESSMEDDELANDE

17.06.30

GÖTEBORGS LACKCENTER INGÅR NU I WERKSTA-GRUPPEN

Werksta-gruppen har förvärvat Göteborgs Lackcenter AB, Göteborgs Lackcenter Högsbo AB samt Göteborgs Lackcenter Tagene AB (”Göteborgs Lackcenter”), med verkstäder i Kungälv, Torslanda, Hisings Kärra, Västra Frölunda och Kungsbacka. I samband med transaktionerna har de tidigare ägarna blivit delägare i Werksta-gruppen.

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

17.06.20

Werksta-gruppen har förvärvat TKBM. 

Werksta-gruppen har förvärvat TKBM Bil AB (”TKBM”) i Haninge. Säljare är bröderna Thomas och Anders Kümmerling, som har drivit TKBM sedan 1981.

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

16.10.03

Berga Bilrikt AB i Helsingborg ingår nu i Werksta-gruppen.

Werkstagruppen har förvärvat Berga Bilrikt AB och i samband med transaktionen har de tidigare ägarna blivit delägare i Werksta-gruppen.

Läs mer >