Werksta är Sveriges största och ledande specialist på bilskador. Stor eller liten skada spelar ingen roll. Vi går grundligt tillväga vid skadebesiktningen för att upprätta en komplett åtgärdskalkyl som ska godkännas av dig eller ditt försäkringsbolag. Våra specialister inom plåtslageri, plastarbeten, lackering, konstruktion, teknik och glas jobbar under bästa tänkbara förutsättningar. Vårt kunnande och vår höga standard har gjort oss till en regelbundet anlitad partner av Tesla, Aston Martin, Bentley, BMW, Mercedes, Audi, VW, Jaguar, Land Rover m.fl. Vi vågar påstå att det inte finns något vi inte klarar av att åtgärda så länge det är ekonomiskt försvarbart. Werksta driver för närvarande 24 verkstäder i Stockholm, Göteborg, Örebro, Södertälje, Norrköping, Linköping, Helsingborg, Ängelholm och Malmö och utvärderar kontinuerligt förvärv av nya verkstäder.

Nyheter

PRESSMEDDELANDE

18.03.26

Werksta fortsätter att växa inom skadereparationer

Werksta Gruppen fortsätter att stärka sin position på den svenska verkstadsmarknaden genom köp av ytterligare en kvalitetsverkstad. Genom förvärvet av Folkadoktorn närmar sig Werksta Gruppen sitt mål att vara ett ”center of excellence” för alla varumärken.

Werksta Gruppen har sedan 2015 förvärvat ett antal kvalitetsverkstäder för att bygga en nationell skadereparationskedja. Idag består Werksta Gruppen av 24 kvalitetsverkstäder i Sverige och samarbete finns med alla större försäkringsbolag. Målet är att ha 40-50 verkstäder år 2021. Folkadoktorn är därför ett viktigt strategiskt förvärv.

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

17.12.18

WERKSTA-GRUPPEN HAR FÖRVÄRVAT SÖDERTÄLJEKANALENS BILLACKERING AB

Werksta-gruppen har förvärvat Södertäljekanalens Billackering AB (”Södertäljekanalen”). Säljare är Kari Kaukua, som startade bolaget 1987.

”Efter 30 år i branschen känns det nu rätt att lämna över till nya krafter. Jag är glad och stolt över den fina utveckling av verksamheten som verkstadschef Håkan Moqvist och övriga medarbetare har åstadkommit under de senaste fyra åren och jag är säker på att det blir fortsatt god utveckling med Werksta-gruppen som ägare.”, säger Kari Kaukua. 

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

17.06.30

GÖTEBORGS LACKCENTER INGÅR NU I WERKSTA-GRUPPEN

Werksta-gruppen har förvärvat Göteborgs Lackcenter AB, Göteborgs Lackcenter Högsbo AB samt Göteborgs Lackcenter Tagene AB (”Göteborgs Lackcenter”), med verkstäder i Kungälv, Torslanda, Hisings Kärra, Västra Frölunda och Kungsbacka. I samband med transaktionerna har de tidigare ägarna blivit delägare i Werksta-gruppen.

Läs mer >