Werksta

Stockholm Västberga

info.vastberga@werksta.se
08-556 755 30
Mån-Tor 08:00-16:30, Fre 08:00-15:00
Påskhelgen:
10/4 och 13/4 stängt

Obs! Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig.

Det börjar med skadebesiktningen – kontakta oss!

För att få ordning på din bil kommer vi först undersöka vad som behöver repareras. Det gör vi under en skadebesiktning. Det tar cirka 20 minuter.

Våra tjänster

Hos oss på Werksta Stockholm Västberga utför vi skadereparationer på bland annat Honda, Mazda, Kia, Subaru och Allbil.

Det börjar med skadebesiktningen

Vår reparationsprocess börjar med en skadebesiktning. Under skadebesiktningen undersöker vi skadans omfattning och får en uppfattning om vad som behöver repareras. Vi ser också efter reservdelar. En skadebesiktning på Werksta Västberga är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt.

Besiktningen tar cirka 20 minuter. Du kan alltid besöka våra verkstäder utan tidsbokning under våra öppettider, alternativt boka en tid i förväg eller göra en elektronisk fotobesiktning. Vi kontaktar dig så snart vi har bedömt skadan.

Werksta betjänar alla bilister

Hos oss på Werksta Västberga får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil. Vi utför skadereparationer på bland annat Honda, Mazda, Kia, Subaru och Allbil.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Här hittar du exempel på våra reparationspriser.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vi reparerar alla bilar snabbt, enkelt och framför allt med kvalitet. Utan att kompromissa med säkerhet eller miljö. För en hållbar utveckling reparerar vi allt som går att repareras.

Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som en skadad bil fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig. På Werksta Västberga gör vi vårt bästa för att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse.

Något mer du funderar över? Läs våra svar på vanliga frågor från våra kunder.

Kontrollerad Skadeverkstad

Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF), Bilindustriföreningen (BIL Sweden), Svensk Bensinhandel, Konsumentverket (KOV), Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. Den gröna punkten innebär att verkstaden alltid uppfyller de villkor som ställs för att bli godkänd som Kontrollerad Bilverkstad. För att ge dig garanti att villkoren är uppfyllda ingår dessa verkstäder i ett system där de får oanmälda stickprovskontroller av reparationsarbetet men där det även sker en kontroll av att verkstaden uppfyller alla krav vad gäller prisuppgifter. Läs mer på www.kbv.nu

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har BIL Sweden och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på riktlinjerskadeverkstad.com

Vi reparerar:

Honda, Mazda, Kia, Subaru, Allbil

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag