Werksta

Stockholm Nacka

Werksta Stockholm Nacka (FD Folkadoktorn Nacka Ab)
Boovägen 83
132 35 Saltsjö-Boo

info@folkadoktorn.se
08-574 407 70
Telefontider: Mån-tors 08:00-16:00, Fredag 08.00-16:00. Öppettider: Mån-tors 07:00-17:00, Fredag 07:00-16:00.

Det börjar med skadebesiktningen

För att få ordning på din bil kommer vi först undersöka vad som behöver repareras. Det gör vi under en skadebesiktning. Skadebesiktningen tar cirka 20 minuter.

Våra tjänster

Grunden till Werksta Nacka lades redan 1989 i form av Folkadoktorn som blev en del av Werkstagruppen våren 2018. Vi är en auktoriserad AUDI, VW samt VW Transportbilsverkstad som utför alla förekommande arbeten på din bil. Vår skadeverkstad är även auktoriserad på SEAT och SKODA. För att boka service på Audi och VW samt VW Transport klicka på respektive logga nedan.

Skadebesiktning utan tidsbeställning

För att få ordning på din bil, kommer vi först undersöka vad som behöver repareras. Det här gör vi under en skadebesiktning på verkstaden i Stockholm Nacka. Under inspektionen undersöker vi skadornas omfattning och behovet av eventuella reservdelar. Vi bokar också tid för den faktiska reparationen av din bil. Samtidigt tar vi hand om överlämnandet av de nödvändiga uppgifterna och beräkningarna till ditt försäkringsbolag. Det tar ca 20 minuter att göra en besiktning.

Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig. Visst kan du också boka tid på förhand på webben, eller ringa 020 62  29 00 eller boka skadebesiktningen genom att skicka bilder på skadorna.

Werkstagruppen har expertisen att betjäna alla bilister

Det har ingen betydelse vilket försäkringsbolag du är kund hos eller vilket bilmärke din bil har – Inom Werkstagruppen har vi expertisen och är skadeverkstad för alla försäkringsbolag och reparerar krockskador för samtliga bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller vår bilverkstad i Stockholm Nacka för att se specifikt vilka bilmärken just din verkstad kan hjälpa till med.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Vi arbetar med hållbar utveckling och vi reparerar allt som går att repareras, och vi byter inte till nya delar bara för att det skulle vara lättare för oss. Vi kompromissar dock aldrig om säkerheten. Du kan vara säker på att din bil kommer att vara lika säker efter reparationen som den var innan olyckan.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vad skulle världen förlora om vi inte fanns? Visst, bilarna skulle säkert repareras, men kanske inte lika snabbt och enkelt. Kvalitet är något som inte nödvändigtvis kan bevisas. Men med användarnas upplevelser går det att göra och det är användarupplevelser vi använder oss av för att stödja vårt rykte. Här hittar du också svar på våra kunders vanligaste frågor.

Olyckor kan inträffa, men så länge det bara handlar om en bucklig plåt eller en trasig vindruta glöms skadan bort ju snabbare du får den reparerad. Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som inträffat fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig.

Kontrollerad Skadeverkstad

Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF), Bilindustriföreningen (BIL Sweden), Svensk Bensinhandel, Konsumentverket (KOV), Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. Den gröna punkten innebär att verkstaden alltid uppfyller de villkor som ställs för att bli godkänd som Kontrollerad Bilverkstad. För att ge dig garanti att villkoren är uppfyllda ingår dessa verkstäder i ett system där de får oanmälda stickprovskontroller av reparationsarbetet men där det även sker en kontroll av att verkstaden uppfyller alla krav vad gäller prisuppgifter. Läs mer på www.kbv.nu

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har BIL Sweden och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på riktlinjerskadeverkstad.com

Skadespecialist

Som certifierad skadespecialist följer Werkstas Volkswagencertifierade verkstäder Volkswagens krav i hela arbetsprocessen. Förutom högt ställda utbildningsplaner och reparationer med hjälp av senaste teknik, ska endast föreskrivna verktyg och originaldelar användas. Interna kvalitetsprogram och externa kvalitetskontroller säkerställer arbetets slutresultat. Därmed fortsätter också bilens garantier att gälla – den förblir säker och det framtida andrahandsvärdet tryggas.

Vi reparerar alla bilmärken, bland annat:

AUDI, VW, VW Transportbil, SEAT och SKODA

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag