Vi reparerar alla bilmärken. Vi har dessutom dessa skade- och serviceauktorisationer på vår verkstad:

Ford
Mazda
SAAB
Ligier/Microcar

Ta med din bil för en kostnadsfri bedömning

Först gör vi en skadebesiktning där bedömer vi skadans omfattning och kostnad. Välkommen till våra verkstäder, boka en tid i förväg eller gör en digital skadebesiktning. Skadebesiktningen är alltid gratis.

Boka tid

Bedömningen tar ca 20 minuter

Boka tid

Spara tid. Ladda upp och skicka in bilder på din bilskada elektroniskt.

Digital skadebesiktning

Så här kommer vi att reparera din bil

Det börjar med skadebesiktningen

Vår reparationsprocess börjar med en skadebesiktning. Under skadebesiktningen undersöker vi skadans omfattning och får en uppfattning om vad som behöver repareras. Vi ser också efter reservdelar. En skadebesiktning på Werksta Stockholm Bredäng är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt.

Besiktningen tar cirka 20 minuter. Du kan boka en tid i förväg eller göra en digital skadebesiktning. Vi kontaktar dig så snart vi har bedömt skadan.

Werksta betjänar alla bilister

Hos oss på Werksta Stockholm Bredäng får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil. Vi utför skadereparationer på bland annat Ford, Mazda, Peugeot, Saab, och Ligier/Microcar. Byte av vindrutor är också någonting vi är experter på.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Här hittar du exempel på våra reparationspriser.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vi reparerar alla bilar snabbt, enkelt och framför allt med kvalitet. Utan att kompromissa med säkerhet eller miljö. För en hållbar utveckling reparerar vi allt som går att repareras.

Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som en skadad bil fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig. På Werksta Stockholm Bredäng gör vi vårt bästa för att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse.

Något mer du funderar över? Läs våra svar på vanliga frågor från våra kunder.

certifikat miljöansvar - werksta

Werksta Sverige certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Samtliga av Werksta Sveriges verkstäder är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 inom kvalitet och miljö av det ackrediterade certifieringsbolaget A.g.R Certification Sweden AB.

Kontrollerad Skadeverkstad

Kontrollerad Bilverkstad (KBV) är ett kontrollföretag som har hjälpt svenska bilverkstäder att säkerställa kvaliteten sedan 1995. Vår verkstad har frivilligt valt att samarbeta med KBV för bästa kvalitet, så att du som kund ska känna dig trygg. KBV utför regelbundet oanmälda stickprovskontroller på utvalda fordon som vi servat eller reparerat. För dig som kund kan detta innebära att din bil får en extern stickprovskontroll efter utfört verkstadsjobb. Läs mer på www.kbv.nu

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna Mobility Sweden, SFVF och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har Mobility Sweden, SFVF och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på riktlinjerskadeverkstad.com

Länsförsäkringar miljö och kvalitetscertifierat företag ikon

Miljö- och kvalitetscertifierat företag

Länsförsäkringars certifikat visar att vi uppfyller grundvillkoren och är godkända enligt Leverantörsutvecklingsprogrammet som är ett samarbete mellan Länsförsäkringar och Autoteknik AB.

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag