Våra skadeauktorisationer

Alfa Romeo
BMW
Fiat
GMC
Kia
Mini
Mercedes
Opel
SAAB
Subaru
Tesla

Ta med din bil för en kostnadsfri bedömning

Först gör vi en skadebesiktning där bedömer vi skadans omfattning och kostnad. Välkommen till våra verkstäder, boka en tid i förväg eller gör en digital skadebesiktning. Skadebesiktningen är alltid gratis.

Boka tid

Drop-in i mån av tid, men pga Covid-19 vill vi att du just nu bokar en tid för din skadebesiktning.

Bedömningen tar ca 20 minuter

Boka tid

Spara tid. Ladda upp och skicka in bilder på din bilskada elektroniskt.

Digital skadebesiktning

Vi erbjuder även glastjänster

Ett litet stenskott i vindrutan kan ofta fixas med reparation. Att laga ett stenskott tar ungefär en halvtimme. Om det finns en större spricka eller skada i vindrutan måste denna ersättas med en ny. Det tar vanligtvis en arbetsdag hos oss. Läs mer.

Byte av vindruta

Kontakta oss

Reparation av stenskott

Boka tid

Så här kommer vi att reparera din bil

Det börjar med skadebesiktningen

Vår reparationsprocess börjar med en skadebesiktning. Under skadebesiktningen undersöker vi skadans omfattning och får en uppfattning om vad som behöver repareras. Vi ser också efter reservdelar. En skadebesiktning på Werksta Norrköping Butängen är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt.

Besiktningen tar cirka 20 minuter. Du kan alltid besöka våra verkstäder utan tidsbokning under våra öppettider, alternativt boka en tid i förväg eller göra en digital skadebesiktning. Vi kontaktar dig så snart vi har bedömt skadan.

Werksta betjänar alla bilister

Hos oss på Werksta Norrköping Butängen får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil. Vi utför skadereparationer på bland annat Mercedes, BMW, Mini, KIA, Suzuki, Subaru, SAAB, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Isuzu, Iveco, GMC, Chevrolet, Allbil och Tesla. Reparation av stenskott i vindrutan och byte av vindrutor är också någonting vi är experter på.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Här hittar du exempel på våra reparationspriser.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vi reparerar alla bilar snabbt, enkelt och framför allt med kvalitet. Utan att kompromissa med säkerhet eller miljö. För en hållbar utveckling reparerar vi allt som går att repareras.

Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som en skadad bil fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig. På Werksta Norrköping gör vi vårt bästa för att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse.

Något mer du funderar över? Läs våra svar på vanliga frågor från våra kunder.

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har BIL Sweden och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på www.riktlinjerskadeverkstad.com

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag