Werksta

Malmö

malmo@werksta.se
040-18 36 45
Mån-Fre 07:30-16:30

Våra tjänster

Våra märkesauktorisationer

Citroën
Iveco
Izuzu
Subaru
Suzuki

Ta med din bil för en kostnadsfri bedömning

Först gör vi en skadebesiktning där bedömer vi skadans omfattning och kostnad. Du kan komma in utan tidsbokning, boka en tid i förväg eller göra en fotobesiktning online. Skadebesiktningen är alltid gratis.

Kom direkt eller boka tid

Du kan alltid komma förbi utan att boka tid

Bedömningen tar ca 20 minuter

Boka tid Begar offert

Spara tid. Ladda upp och skicka in bilder på din bilskada elektroniskt.

Digital skadebesiktning

Så här kommer vi att reparera din bil

Det börjar med skadebesiktningen

Vår reparationsprocess börjar med en skadebesiktning. Under skadebesiktningen undersöker vi skadans omfattning och får en uppfattning om vad som behöver repareras. Vi ser också efter reservdelar. En skadebesiktning på Werksta Malmö är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt.

Besiktningen tar cirka 20 minuter. Du kan alltid besöka våra verkstäder utan tidsbokning under våra öppettider, alternativt boka en tid i förväg eller göra en digital skadebesiktning. Vi kontaktar dig så snart vi har bedömt skadan.

Werksta betjänar alla bilister

Hos oss på Werksta Malmö får du på ett smidigt sätt hjälp med alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil. Vi utför skadereparationer på bland annat Iveco, Subaru, Citroen, Isuzu, Suzuki och Allbil. Byte av vindrutor är också någonting vi är experter på.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Här hittar du exempel på våra reparationspriser.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vi reparerar alla bilar snabbt, enkelt och framför allt med kvalitet. Utan att kompromissa med säkerhet eller miljö. För en hållbar utveckling reparerar vi allt som går att repareras.

Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som en skadad bil fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig. På Werksta Malmö gör vi vårt bästa för att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse.

Något mer du funderar över? Läs våra svar på vanliga frågor från våra kunder.

Kontrollerad Skadeverkstad

Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF), Bilindustriföreningen (BIL Sweden), Svensk Bensinhandel, Konsumentverket (KOV), Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. Den gröna punkten innebär att verkstaden alltid uppfyller de villkor som ställs för att bli godkänd som Kontrollerad Bilverkstad. För att ge dig garanti att villkoren är uppfyllda ingår dessa verkstäder i ett system där de får oanmälda stickprovskontroller av reparationsarbetet men där det även sker en kontroll av att verkstaden uppfyller alla krav vad gäller prisuppgifter. Läs mer på www.kbv.nu

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har BIL Sweden och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på riktlinjerskadeverkstad.com

Miljö- och kvalitetscertifierat företag

Länsförsäkringars certifikat visar att vi uppfyller grundvillkoren och är godkända enligt Leverantörsutvecklingsprogrammet som är ett samarbete mellan Länsförsäkringar och Autoteknik AB.

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag