Werksta Helsingborg söker bilplåtslagare

Vi söker dig som är erfaren skadereparatör och vill vara med och utvecklas med oss.

Din profil

Vi söker en bilplåtslagare med minst gymnasial fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparationer. Flera års dokumenterad erfarenhet är önskvärd. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på dina arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande. Du kommer eventuellt få möjlighet att utbilda dig till att arbeta med Tesla.

Vi erbjuder dig

Att bli en viktig resurs i vår organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Mariana Hamami, Verkstadschef på mejl mariana.hamami@werksta.se eller tel: 042-328494

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag och ange referens ”Skadereparatör Helsingborg”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta Helsingborg ingår i Werksta, Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.