Werksta Göteborg Högsbo söker bilglasmästare

Har du tidigare erfarenhet utav bilglas? Är du utbildad glasmästare eller har du erfarenhet från att laga stenskott? Vi söker nu en person som vill arbeta med glas på fordon och som kan leverera en kundservice i världsklass. På Werksta i Högsbo i Västra Frölunda arbetar ett sammansvetsat gäng av bilskadereparatörer, billackerare och skadeberäknare. Till vår fina verkstad söker vi nu dig som vill vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss. 

Din profil

Vi söker nu dig som brinner för service och som har erfarenhet av stenskottslagning eller byten av rutor på fordon sedan tidigare. Har du kanske arbetat i en bilverkstad och gjort en del stenskottslagningar eller är du utbildad glasmästare som har många års erfarenhet från byten av glas på bilar. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är:
– Människor
– Kvalitet
– Ärlighet
– Respekt
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
• Kontinuerlig utveckling och utbildning

Dina arbetsuppgifter

– Laga stenskott

– Byte av bilrutor

– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Bilglasmästare Västra Frölunda” samt ditt namn.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef Mats Edwardsson på 073-522 60 74.


Koncernen Werksta
Werksta Göteborg Västra Frölunda är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.