Skadeberäknare/verkmästare till Werksta Norrköping

Har du en positiv inställning och en god servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Norrköpings nya skadeberäknare/verkmästare.

På Werksta i Norrköping utför vi skadereparationer på bland annat BMW, Mini, KIA, Suzuki, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Jaguar, Land Rover, Jeep, Chevrolet och Tesla. Vi söker nu dig som vill bli skadeberäknare/verkmästare hos oss och ge våra kunder en förstklassig service. Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst.

En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Vi erbjuder dig

Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Om dig

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Du har erfarenhet från branschen och har kunskap i program som CAB Plan och en fordonsinriktad utbildning.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Du kommer arbeta med

Ett team av flera duktiga medarbetare. Kunden är i fokus från det att bilen kommer in för reparation tills dess att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.

  • Skadebesiktningar
  • Kontakt med försäkringsbolag
  • Övrig administration
  • Vara andra enheter behjälplig

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Larsson, 076-137 18 04. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Skadeberäknare/Verkmästare Norrköping”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.