Kundmottagare/ skadeberäknare Älvsjö

Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning, en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Älvsjös nya kundmottagare/skadeberäknare.

Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Vi erbjuder dig

Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har du kunskap i program som CAB Plan eller har en fordonsinriktad utbildning är det starkt meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar
  • Svara i telefon och boka in besiktningar
  • Skadebesiktning
  • Kontakt med försäkringsbolag
  • Övrig administration

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Pantzar, 070-496 36 55. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Kundmottagare Älvsjö”.

Välkommen med din ansökan!

 


Koncernen Werksta
Werksta Älvsjö ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.