Är du Werksta Örebro’s nya reservdelsmedarbetare?

Hos oss på Werksta Örebro utför vi skadereparationer på bland annat BMW, KIA, Honda, Mitsubishi, Hyundai, Porsche, Nissan, Ford, Allbil och Tesla. Grunden till Werksta i Örebro lades redan 1951 och man blev en del av Werksta i juni 2015 då startskottet gick för skapandet av  Werkstagruppen.

Nu söker vi dig som ska ansvara för försörjningen av reservdelar till vår skadeverkstad. Du ombesörjer beställningen av nya och begagnade reservdelar samt komplettering under reparationsprocessen. Det är också ditt ansvar att se till att uppackning och insortering sker på reservdelslagret.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.
Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du har
B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

• Ett spännande arbete
• Friskvårdsbidrag
• Att arbeta för en chef som vill att du utvecklas
• En trygg arbetsplats med god arbetsmiljö
• Kollektivavtal
• Att få vara en del av en växande koncern.

Ansökan

Ansökan skickas senast den 1 april till johan.rennerfelt@werksta.se. För frågor om tjänsten kontakta Johan Rennerfelt, Verkstadschef på tel 070-341 82 86


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.