Kom och arbeta på Werksta

Werksta är Sveriges ledande skadeverkstadskedja. Skapad av medarbetare som inte frågar sig hur bra vi är – utan hur bra vi kan bli. Werksta är ingen traditionell bilskadeverkstad. Det är en kärleksförklaring till bilen och till många av världens finaste bilmärken.

Därför har vi anställt en handplockad blandning av skadetekniker med olika kunskaper, personligheter och bakgrunder. Alla är specialister som brinner för exceptionell service, hög kvalitet, starka kundrelationer och vinnande laganda.

Skulle du vilja arbeta på Werksta?

Svara på några snabba frågor och berätta mer om dig själv. Det tar bara några minuter att svara på frågorna.

Berätta mer om dig själv

Would you like to work at Werksta?

Answer to a few quick questions and tell us a bit more about yourself. It only takes a few minutes to answer the questions.

Tell us more about yourself

Werksta som arbetsplats

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Inte bara för att utvecklingen kräver det, utan för att vi vet att du förväntar dig det. Här finns en öppen kultur med drivna människor och coachande chefer som ställer tydliga krav och är bra på att lotsa dig mot dina och företagets mål.

Här finns också ledare som ser dig och dina kollegor som motorn i företaget och erbjuder en karriär. Om det stämmer med den arbetsmiljö du söker så kan du sluta leta. För då är du typen som vill göra dig själv och oss stolta. Varje dag i veckan. Vi tror på att när våra medarbetare har det bra på jobbet så får även våra kunder den bästa möjliga servicen.

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med cirka 400 anställda. Välkommen till vårt gäng. Mer information om oss hittar du här.

Dessa värderingar tror vi på

Människor

Människor är grunden för allt vårt arbete. Även om vi alla är olika så är alla och allas arbete lika viktigt. Befattningar är sekundära – vi leder genom exempel. Vi är vänliga och bryr oss om varandra. Det är så vi skapar en unik lagkänsla.

Kvalitet

Vi är ett professionellt och kompetent team. Vår ambition är att göra det lilla extra för våra kunder. Vi är stolta över vårt arbete men ivriga att utveckla oss. Det är så vi är branschledande.

Ärlighet

Vi är ärliga och genuina. Vi håller våra löften mot våra kunder, partners och varandra. Vi tar oss an vårt arbete med hög integritet och kommunicerar öppet. Det är så vi bygger förtroende.

Respekt

Vi behandlar våra kunder, partners och varandra med respekt. Vi tar ansvar för våra handlingar och vi levererar i tid. För miljöns skull så föredrar vi att reparera istället för att ersätta, eftersom vi kan. Det är så vi är ansvarstagande.

Varför personalen trivs på Werksta?

Mehdi, reservdelschef, Werksta Danderyd

”Att jobba på Werksta handlar om utmaning, stolthet, kvalitet, utveckling och framgångsrik erfarenhet. Under 11 års karriär med varierande arbetsuppgifter arbetar jag idag som reservdelschef. Jag har fortfarande lika mycket energi att ge och brinner för mitt jobb, allt detta tack vare en ärlig organisation och en väl fungerande arbetsmiljö.”

Vad Werksta erbjuder dig?

  • Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerliga utbildningar
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling

Vi följer förordningarna dataskyddslagen vid hanteringen av de arbetssökandes personuppgifter. Mer information om våra hanteringsprinciper och rättigheter för de registrerade finns i vår sekretesspolicy.