Allt börjar med skadebesiktningen

För att kunna reparera din bil kommer vi först att undersöka vad som behöver repareras. Det här gör vi under en skadebesiktning. Besiktningen tar cirka 20 minuter. Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig.

Allt börjar med skadebesiktningen

1.

Under skadebesiktningen undersöker vi bilens skador tillsammans med dig. Vi kontrollerar också om bilen har några andra skador som kan behöva åtgärdas t. ex. stenskott i vindrutan eller små lackskador som det kan vara värt att åtgärda i tid innan de blir större. Därefter lägger vi en beställning på de nödvändiga delarna. På så vis finns delarna redan på plats när du kommer med bilen till den faktiska reparationen.

2.

Vi levererar de nödvändiga uppgifterna och beräkningarna till ditt försäkringsbolag. Om du ska betala reparationen själv, gör vi en kostnadsberäkning av arbetet till dig. Vid behov kommer vi även hjälpa dig att göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.

3.

Vi bokar en reparationstid för din bil och vid behov ordnar vi en ersättningsbil via våra biluthyrningspartners.

Så här går det till – titta på filmen!

https://youtu.be/8zWrUkYdcGw

Vi betjänar alla bilister

Det har ingen betydelse vilket försäkringsbolag du är kund hos eller vilket bilmärke din bil har – Werkstagruppen är skadeverkstad för alla försäkringsbolag och reparerar krockskador för samtliga bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller din lokala verkstad för att se specifikt vilka bilmärken just de kan hjälpa till med.