Obs! Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig.

Det börjar med skadebesiktningen – kontakta oss!

För att få ordning på din bil kommer vi först undersöka vad som behöver repareras. Det gör vi under en skadebesiktning. Det tar cirka 20 minuter.

Våra tjänster

Hos oss på Werkstas bilverkstad i Norrköping utför vi skadereparationer på bland annat Mercedes, BMW, Mini, KIA, Suzuki, Subaru, SAAB, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jaguar, Land Rover, Jeep, Peugeot, Isuzu, Iveco, GMC, Chevrolet, Allbil och Tesla. Vår bilverkstad i Norrköping var tillsammans med Örebro och Danderyd först ut då startskottet för skapandet av Werkstagruppen skedde i juni 2015.

Skadebesiktning utan tidsbeställning

För att få ordning på din bil, kommer vi först undersöka vad som behöver repareras. Det gör vi under en skadebesiktning på verkstaden i Norrköping. Under inspektionen undersöker vi skadornas omfattning och behovet av eventuella reservdelar. Vi bokar också tid för den faktiska reparationen av din bil. Samtidigt tar vi hand om överlämnandet av de nödvändiga uppgifterna och beräkningarna till ditt försäkringsbolag. Det tar ca 20 minuter att göra en besiktning.

Du kan alltid komma till en skadebesiktning utan tidsbokning, det vill säga när det passar dig. Du kan också boka tid på förhand på webben, eller ringa 020-62 29 00 eller boka skadebesiktningen genom att skicka bilder på skadorna.

Werkstagruppen har expertisen att betjäna alla bilister

Det har ingen betydelse vilket försäkringsbolag du är kund hos eller vilket bilmärke din bil har – Inom Werkstagruppen har vi expertisen och är skadeverkstad för alla försäkringsbolag och reparerar krockskador för samtliga bilmärken. Kontakta vårt kundcenter eller vår bilverkstad i Norrköping för att se specifikt vilka bilmärken just din verkstad kan hjälpa till med.

Vi följer alltid tillverkarens instruktioner i vårt arbete, vilket innebär att den ursprungliga garantin för din bil alltid bevaras. Vi arbetar med hållbar utveckling och vi reparerar allt som går att repareras, och vi byter inte till nya delar bara för att det skulle vara lättare för oss. Vi kompromissar dock aldrig om säkerheten. Du kan vara säker på att din bil kommer att vara lika säker efter reparationen som den var innan olyckan.

Det är enkelt att vara kund hos oss

Vad skulle världen förlora om vi inte fanns? Visst, bilarna skulle säkert repareras, men kanske inte lika snabbt och enkelt. Kvalitet är något som inte nödvändigtvis kan bevisas. Men med användarnas upplevelser går det att göra och det är användarupplevelser vi använder oss av för att stödja vårt rykte. Här hittar du också svar på våra kunders vanligaste frågor.

Olyckor kan inträffa, men så länge det bara handlar om en bucklig plåt eller en trasig vindruta glöms skadan bort ju snabbare du får den reparerad. Även fast det sällan är kul att behöva ta hand om något olyckligt som inträffat fixar vi åtminstone så att hanteringen blir smidig för dig.

Quality Check

Quality Check är riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF som vill stötta verkstäder att arbeta mer systematiskt för att nå en högre kvalitet. Riktlinjerna har BIL Sweden och MRF sammanställt med sina medlemmar utifrån erfarenhet och genom förfrågningar hos försäkringsbolag och fordonstillverkare. Riktlinjerna innehåller det branschen anser vara miniminivåer för att kunna utföra ett fackmässigt jobb på en skadeverkstad. Individuella krav från försäkringsbolag, biltillverkare, etc, kommer fortfarande att finnas. En årlig revision av hur verkstaden uppfyller riktlinjerna ska ske av en för verkstaden oberoende tredjepartskontrollant. Läs mer på www.riktlinjerskadeverkstad.com

Vi reparerar:

Mercedes, BMW, Mini, KIA, Suzuki, Subaru, SAAB, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jaguar, Land Rover, Jeep, Peugeot, Hyundai, Isuzu, Iveco, GMC, Chevrolet, Allbil och Tesla

Vi är verkstadspartner för alla försäkringsbolag