Werksta Göteborg Tagene söker bilskadereparatör

Till vår fina verkstad i Tagene söker vi nu dig som vill vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss. 

Din profil

Du får gärna vara i början av din karriär och vara med och utvecklas med oss. Du ingår i ett proffsigt team med erfarna bilskadereparatörer och får goda möjligheter till utveckling där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen! Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är: Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
  • Kontinuerlig utveckling och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora skador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
– Byte av skruvade detaljer
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Bilskadereparatör Tagene” samt ditt namn.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Börje Martinsson på mejl borje.martinsson@werksta.se eller på tel: 0767-27 15 96


Koncernen Werksta
Werksta Göteborg Tagene är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.