Vikariat Servicerådgivare/Skadeberäknare Volkswagen till Werksta Stockholm Sätra

 Vi är en auktoriserad Volkswagenanläggning som utför både service/reparationer/garantier samt karosskador på VW, Skoda och Seat. Utöver ovan märken är vi även underauktoriserade för Tesla vilket innebär att vi även har en hel del volym av de bilarna.

Werksta Stockholm Sätra är en trivsam arbetsplats med mycket engagerade medarbetare hela vägen in till ledningsgruppen, en modern anläggning med goda förutsättningar att bli det självklara valet för såväl kunder som personal.

Vi erbjuder dig

Att bli en del i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Vi erbjuder stabilitet och marknadsmässigt goda förmåner. Tjänsten är ett vikariat under minst ett års tid med goda möjligheter till fortsatt anställning.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen, att du är prestigelös och inte bygger upp barriärer kring det egna jaget. Vi tänker i pronomenet ”vi” och delar ansvar och respekt med våra kollegor. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från service-och bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet eller teknisk bakgrund. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav. VW utbildning är meriterande.

Arbetsuppgifter

  • Servicerådgivning och garantihantering Volkswagen, Seat, Skoda
  • Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat
  • Kundmottagning samt back-office
  • Provisoriska reparationer
  • Vara andra enheter behjälplig

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Johanna Willix på tel: 072-070 95 34. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Servicerådgivare/Skadeberäknare Sätra”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta Stockholm Sätra är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.