Vikariat kundmottagare till Werksta Danderyd

Då en av våra kundmottagare kommer gå på föräldraledighet, söker vi nu en vikarie under minst ett år. Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning och en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Danderyds nya kundmottagare.

Din profil

Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har du kunskap i program som CAB Plan eller har en fordonsinriktad utbildning är det starkt meriterande.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är; människor, kvalitet, ärlighet och respekt.
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
• Kontinuerlig utveckling och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett team av flera duktiga medarbetare som alla har kunden i fokus från det att bilen kommer in för reparation tills dess att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.

· Boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar
· Svara i telefon och boka in besiktningar
· Planera arbetet
· Kontakt med försäkringsbolag
· Övrig administration
· Vara andra enheter behjälplig

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Adam Johansson på tel: 08-506 141 18. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Kundmottagare Danderyd”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta Danderyd ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.