Verkstadschef till Werksta Helsingborg

Vi söker nu en verkstadschef på heltid till vår skadeverkstad i Helsingborg. Mycket fokus ligger på ledarskapet då du som verkstadschef har det övergripande ansvaret för den dagliga driften.

Arbetsuppgifter

På Werksta i Helsingborg utför vi skadereparationer på bland annat Citroën, Suzuki, Isuzu, Mazda, Iveco, Subaru, Allbil och Tesla.
Du ansvarar för ledning och fördelning av arbetet, resurs- och kompetenssäkring, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Personalstyrkan består av ca 8 personer. Ansvaret omfattar även att kontinuerligt arbeta med att utveckla processer och arbetssätt samt att säkerställa att vi har en trygg arbetsmiljö. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande och som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla. Du är helt enkelt en ledare som är ”hands on” och som är närvarande i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du kan redovisa vilka resultat du åstadkommit i dina tidigare positioner och hur de kan appliceras på vår verksamhet i Helsingborg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

– Ett spännande arbete med möjlighet att påverka och vara viktig del i företagets utveckling
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag

Ansökan

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Magnus Feiff, 076-512 03 26. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se, märk din ansökan ”Verkstadschef Helsingborg”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.