Skadeberäknare/Arbetsledare Werksta Linköping

En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet eller teknisk bakgrund. Tidigare ledarerfarenhet är en merit. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat
  • Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag
  • Övrig administration
  • Vara andra enheter behjälplig

Vi erbjuder dig

Ett spännande arbete i en stabil organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt

– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Utveckling
– Utmaningar

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Skadeberäknare/Arbetsledare Linköping” samt ditt namn. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Richard Ström på tel: 070-378 69 70
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

 


Koncernen Werksta
Werksta är Nordens ledande skadeverkstadskedja med 65 verkstäder i Sverige, Finland och Norge. Koncernen sysselsätter 750 yrkesutbildade och omsatte över 1,1 miljarder kronor år 2019. Werksta vill vara försäkringsbolagens och bilisternas förstahandsval då bilen skadas och bolagets mål är att uppnå den bästa kundnöjdheten i branschen.