Reservdelsman

Ett stenkast från Haninge centrum ligger Werksta Haninge (fd TKBM Bil AB). Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en reservdelsman. Hos oss lämnar man sin bil när man vill få fin service och smidiga reparationer och diagnostiseringar utförda. Vi utför även kaross-reparationer och lackering. Vår verkstad är märkesauktoriserad för märkena inom Volkswagengruppen samt för Volvo, BMW och Ford så att man som kund kan lämna in sin bil med gott förtroende hos oss.

Vi erbjuder dig

Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Arbetsuppgifter

– Godsmottagning, ompackning och leverans av reservdelar
– Lagerhantering
– Beställningar i flera olika affärs och beställningssystem
– Inventering

Personliga egenskaper

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett plus. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi tror att du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter och såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för kundservice.
Tjänsten kräver mycket god svenska i både tal och skrift samt samarbete mellan olika nationaliteter.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Bysell, 070-254 65 94. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Reservdelsman Haninge”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.