Reservdelsman Werksta Haninge

Ett stenkast från Haninge centrum ligger Werksta Haninge (fd TKBM Bil AB). Vår verkstad är märkesauktoriserad för märkena inom Volkswagengruppen samt för Volvo, BMW och Ford. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en reservdelsman.

Din profil

Som reservdelsman hos oss kommer du att hantera många olika reservdelsspecifika uppgifter såsom godsmottagning, förplanering, inventering, försäljning både externt och internt etc. I denna roll måste man vara extremt serviceinriktad och flexibel. Du kommer arbeta i olika affärssystem och beställningssystem för våra auktoriserade märken, Volkswagen, Ford, BMW och Volvo.

Vad erbjuder vi dig?

• Att var en del av ett tajt team där man hjälper varandra
• Utbildning på ett eller flera expanderande bilmärken
• Att vara med i den senaste biltekniken
• Friskvårdsbidrag
• En chef som vill att Du utvecklas och utbildas
• En god arbetsmiljö med kollektivavtal
• Årliga personalevent
• Att få vara en del av en växande koncern

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete inom reservdels/lager branschen. Vi förutsätter att du som söker även har en 3-årig relaterad utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska intresse så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana.

Tidigare erfarenheter av våra auktoriserade märken inom Volkswagen-gruppen, Ford, BMW eller Volvo är meriterande. Tjänsten kräver mycket god svenska i både tal och skrift samt samarbete mellan olika nationaliteter.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi tror att du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter och såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för kundservice.

Ansökan

Ansökan som reservdelsman skickas till mikael.flyborg@tkbm.se

Ämnesraden i mailet ska innehålla texten ”Ansökan reservdelsman” samt ditt namn. Bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor vänligen kontakta Mikael Flyborg på tel: 070-207 36 11

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.