Plåtslagare till Werksta Sätra

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet av arbete som bilplåtslagare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen,Seat och Skoda, men inget krav. 

Arbetsuppgifter

Inom Werksta vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker och servicerådgivare.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat.

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som bilplåtslagare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen, Seat och Skoda, men inget krav. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer. Har du erfarenhet av program såsom Winassist, Elsa och Cabas är det ett stort plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

– Ett spännande arbete
– Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerliga utbildningar
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se och ange ”Plåtslagare Sätra” som ansökningsreferens. Vid frågor om tjänsten kontakta Håkan Jäverskog på mejl hakan.javerskog@werksta.se eller tel: 08-449 48 40


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.