Platschef till Werksta Nacka

Till vår fina verkstad i Nacka söker vi nu en erfaren platschef. Som platschef har du det övergripande ansvaret för hela anläggningen, både arbetsflöde, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Personalstyrkan består av drygt 30 anställda, där du delvis leder genom andra. Utmaningen kommer att ligga i att öka resultatet samt få med sig hela personalstyrkan på resan.

Din profil

För att lyckas i denna roll krävs en gedigen bakgrund från verkstadssidan och i synnerhet skadeverkstad, som verkstadschef eller platschef på en större anläggning. Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Vi ser gärna att du kan visa på vilka resultat du åstadkommit i dina tidigare positioner och hur de kan appliceras på denna anläggning. Vidare skall du vara en ledare som vill vara ”hands on” och vill vara närvarande i det dagliga arbetet och som har erfarenhet av att leda stora personalstyrkor. Det krävs en mycket god förståelse för siffror och ekonomi. Det är mycket viktigt att förstå och behärska vad som driver lönsamhet i en komplex verksamhet samt en vana av budgetarbete. För att trivas och nå framgång i rollen krävs att du är en person med uthållighet som inte ger upp i första taget och förstår att förändringar och att nå stora mål tar tid. Du har även en hög tillit till din samlade kompetens och är därmed initiativdriven och självgående med kraft att dra förbättringar i mål. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Ett spännande arbete i en stabil organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt

– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Platschef  Nacka” samt ditt namn. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Regionchef Jimmy Bysell på tel: 070-254 65 94 eller mejl: jimmy.bysell@werksta.se

Välkommen med din ansökan!

 


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada.
I Werkstakoncernen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 44 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werksta Nacka är auktoriserad verkstad för Skoda, Seat, Audi, VW samt VW Transport som vi även utför service på.