Platschef till Werksta i Danderyd

Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. För att lyckas i denna roll krävs en gedigen bakgrund från verkstadssidan och i synnerhet skadeverkstad, som verkstadschef eller platschef på en större anläggning. 

Arbetsuppgifter

Som platschef har du det övergripande ansvaret för hela anläggningen, både arbetsflöde, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Personalstyrkan kommer bestå av ca 65 personer och ca 4 chefer, där du leder genom andra. Utmaningen kommer att ligga i att öka resultatet samt få med sig hela personalstyrkan på resan.

Din profil

För att lyckas i denna roll krävs en gedigen bakgrund från verkstadssidan och i synnerhet skadeverkstad, som verkstadschef eller platschef på en större anläggning. Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Vi ser gärna att du kan visa på vilka resultat du åstadkommit i dina tidigare positioner och hur de kan appliceras i Danderyd. Vidare skall du vara en ledare som vill vara ”hands on” och vill vara närvarande i det dagliga arbetet och som har erfarenhet av att leda stora personalstyrkor.

Vidare krävs en mycket god förståelse för siffror och ekonomi. Det är mycket viktigt att förstå och behärska vad som driver lönsamhet i en komplex verksamhet samt en vana av budgetarbete. För att trivas och nå framgång i rollen krävs att du är en person med uthållighet som inte ger upp i första taget och förstår att förändringar och att nå stora mål tar tid. Du har även en hög tillit till din samlade kompetens och är därmed initiativdriven och självgående med kraft att dra förbättringar i mål.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.
Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Du blir anställd direkt av Werksta i Danderyd.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder – Rekrytering och Bemanning. Ansökan skickar du via deras hemsida
Frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin, 070-0745918, mejl marcus.solvin@starfinder.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.