Nordisk Reservdelsansvarig till Werksta Group

Werksta Group söker en nordisk reservdelsansvarig som kommer ha ett övergripande ansvar för vår nya grossistanläggning i Haninge. Huvudinriktningen för tjänsten som är helt ny är att bygga upp och samordna inköp, leverans och lager av reservdelar till våra egna Werksta anläggningar runt om i Norden.

Arbetsuppgifter

Vi är i nu en uppbyggnadsfas av ett distributionscenter i Haninge. Steg ett är att säkerställa vår nya lokal;  planera in- och utflöden, sätta upp rutiner och processer, beställa och montera hyllsystem, säkerställa access till beställningssystem samt sätta upp ett EDI system.

Som grossistansvarig på Werksta har du ett stort intresse för bilar och du kommer att ansvara för inköp, lagerhållning, försäljning av reservdelar samt administration inom avdelningen. Du har även många kontakter, både interna och externa, såsom leverantörer, kollegor och distributörer.

Din profil

Rollen som reservdelsansvarig passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som tycker om att ta egna initiativ.
Vidare behöver du ha en känsla för service och trivas med att arbeta i miljöer som liknar lager och produktion. Rollen kräver mycket eget driv, planeringsförmåga och lösningsorientering.

  • Ett gott siffer- och ordningssinne, kunskap om fordonsdetaljer, bra servicekänsla och kundfokus är viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll
  • Vara en god ”lagspelare” mot kollegor, samarbetspartners och kunna leva upp till våra värderingar
  • Det är också mycket viktigt att man är noggrann och strukturerad eftersom det är av största vikt att kunders beställningar blir rätt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Truckkort och B-körkort ett krav

Utbildning

Gymnasiekompetens med inriktning mot ”Logistik” eller ”Fordons- och transportprogrammet” samt utbildning inom Farligt gods, Brandfarliga varor och Lastsäkring är meriterande. Vi ser gärna att du har några års tidigare erfarenhet från liknade arbete för att lyckas i denna roll. (Ledande funktion inom grossist, reservdelar, logistik eller lager)

Meriterande systemkunskap
Tacdis (Volvo), Kobra (BMW), Winassist (VAG), EDI System Unifaun eller liknande. Officepaketet, Excel.

Vi erbjuder dig

Ett spännande arbete i en stabil organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt

– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Nordisk Grossistansvarig” samt ditt namn.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Anders Lundqvist på tel: 08-506 141 30


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.