Mekaniker Werksta Sätra

Vill du vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss? Vi är en auktoriserad Volkswagenanläggning som utför både service/reparationer/garantier samt karosskador på VW, Skoda och Seat. Utöver ovan märken är vi även underauktoriserade för Tesla. 

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete i branschen. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Tidigare erfarenheter av våra auktoriserade märken är meriterande. Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker inom Werksta Sätra arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar. Tjänsten kräver både kvalité och tempo för att säkra våra höga kvalitetskrav.

Vi erbjuder dig

En trivsam arbetsplats med mycket engagerade medarbetare hela vägen in till ledningsgruppen, en modern anläggning med goda förutsättningar att bli det självklara valet för såväl kunder som personal. Du blir del i en organisation där våra värdeord är:
– Människor
– Kvalitet
– Ärlighet
– Respekt
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
• Kontinuerlig utveckling och utbildning

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo.
Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan. Werksta Sätra eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Märk ansökan ”Mekaniker Sätra” samt ditt namn.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Johanna Willix på tel. 08-449 48 43 eller mejl johanna.willix@werksta.se


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.