Mekaniker Werksta Haninge

Är du Werksta Haninge’s nästa mekaniker? Ett stenkast från Haninge centrum ligger Werksta Haninge (fd TKBM). Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu ytterligare mekaniker som vill börja resan till att bli en Master Technician på märket BMW. Vi är auktoriserade för märkena inom Volkswagengruppen, BMW, Ford och Volvo.

Din profil

Som mekaniker inom Werksta Haninge kommer Du i huvudsak att utföra service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på våra auktoriserade märken, Volkswagen, Ford, BMW och Volvo.

Vi erbjuder dig

• Att var en del av ett tajt team där man hjälper varandra
• Utbildning på ett eller flera expanderande bilmärken
• Att vara med i den senaste biltekniken
• Friskvårdsbidrag
• Att arbeta för en chef som vill att Du utvecklas och utbildas
• Kollektivavtal
• Årliga personalevent
• Att vara en del av en växande koncern
• Att arbeta i en god arbetsmiljö

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 1 års dokumenterad arbetslivs erfarenhet av arbete som bilmekaniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-års fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana.

Tidigare erfarenheter av våra auktoriserade märken inom Volkswagengruppen, Ford, BMW eller Volvo är meriterande.

Tjänsten kräver mycket god svenska i både tal och skrift samt samarbete mellan olika nationaliteter.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för kundservice. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Ansökan som mekaniker skickas till mikael.flyborg@tkbm.se
Ämnesraden i mailet ska innehålla texten ”Ansökan som Mekaniker + Ditt namn”. Bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor vänligen kontakta Mikael Flyborg på tel: 070-207 36 11.


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.