Mekaniker till Werksta Stockholm Sätra

Vill du vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss? Vi är en auktoriserad Volkswagenanläggning som utför både service/reparationer/garantier samt karosskador på VW, Skoda och Seat. Utöver ovan märken är vi även underauktoriserade för Tesla vilket innebär att vi även har en hel del volym av de bilarna.

Som mekaniker inom Werksta Sätra arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar. Tjänsten kräver både kvalitét och tempo för att säkra våra höga kvalitetskrav.

Vi erbjuder dig

Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Werksta Stockholm Sätra är en trivsam arbetsplats med mycket engagerade medarbetare hela vägen in till ledningsgruppen, en modern anläggning med goda förutsättningar att bli det självklara valet för såväl kunder som personal.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete i branschen. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Tidigare erfarenheter av våra auktoriserade märken är meriterande.  Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalitét.

Ansökan

Ansökan skickas till: arbete@werksta. Ämnesraden i mejlet ska innehålla texten ”Ansökan Mekaniker Stockholm Sätra + ditt namn”. Bifoga CV och personligt brev. Tillsättning av tjänsterna sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta: Johanna Willix på tel: 08-449 48 43 eller mejla på johanna.willix@werksta.se.


Koncernen Werksta
Werksta Stockholm Sätra är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.