Löne/HR-administratör till Werksta i Danderyd

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löne- och HR-administration. Du är en positiv, prestigelös, social och serviceminded person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Har du erfarenhet av AGDA PS inklusive tidsstämpling sedan tidigare är det ett stort plus. Det är även en fördel om du har viss kunskap i bokföring.

Arbetsuppgifter

– Operativt lönearbete med eget ansvar för ca 400 löner.
– Support till medarbetare och chefer i löne/HR-frågor via mail och telefon.
– Administration kring nyanställningar, anställningsförändringar och avslut.
– Administration kring pension, försäkringar, sjukanmälningar mm
– Rapportering av statistik

Du kommer att arbeta på vårt fina supportkontor i Danderyd.

Vi erbjuder dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är:
– Människor
– Kvalitet
– Ärlighet
– Respekt
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Har du frågor om tjänsten kontakta gärna HR-ansvarig Ann Östmar, ann.ostmar@werksta.se eller på tel: 072-858 58 99


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 4 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.