Kundtjänstmedarbetare till Werksta

Då en av våra duktiga kundtjänstmedarbetare kommer gå på föräldraledighet under hösten söker vi nu en vikarie under minst ett år med möjlighet till förlängning.

Din profil

Som person är du social, driven och lösningsorienterad samt brinner för att bygga goda relationer. Du är en självgående, ansvarsfull och noggrann relationsskapare som smittar andra med din entusiasm. Helt enkelt en engagerad och ambitiös person som vill jobba i ett sammanhang där du gör skillnad. Du har några års erfarenhet av kundtjänstarbete, god datorvana och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

– Hantera samtal för samtliga anläggningar
– Hantera centrala mailkorgar
– Tidsbokning av besiktning samt reparation
– Kontroll på tillgängligheten på alla anläggningar (bokningstider mm)
– Hantera styrning samt omdisponering/transport mm
– Uppföljning kundnöjdhet (NPS)
– Kontakta ej nöjda kunder (0-6) och dokumenterar ev. problem för action
– Claims management support (försäkringsbolag samt fleet-kunder)
– Hjälper kunder med hantering kring skada (anmälan mm)

Du kommer att arbeta på vårt ljusa kontor i Danderyd.

Vi erbjuder dig

– Att bli en av våra viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; människor, kvalitet, ärlighet och respekt.
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Ansökan

Skicka din ansökan till arbete@werksta.se idag! Ange referens ”Kundtjänst Danderyd”


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 3 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.