Kundmottagare Danderyd extrajobb lördagar

Vi ska börja ha öppet på lördagar för att ta emot och lämna ut bilar till våra kunder. Är du i behov av ett extrajobb och har en positiv inställning, hög servicekänsla, bilintresse och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Danderyds ansikte utåt på lördagar.

Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Vi erbjuder dig

– Ett spännande arbete
– Goda utvecklingsmöjligheter och kontinuerliga utbildningar
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag
– Möjlighet att vara med och påverka och vara viktig del i företagets utveckling

Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Om du har ett bilintresse och erfarenhet från branschen är det ett plus. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

  • Ta emot och lämna ut kundernas bilar
  • Svara i telefon och boka in besiktningar
  • Planera arbetet
  • Övrig administration

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Adam Johansson på tel: 08-506 141 18. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Kundmottagare lördagar Danderyd”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta Danderyd ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.