Erfaren skadeberäknare till Werksta Danderyd

En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen, att du är prestigelös och inte bygger upp barriärer kring det egna jaget. Vi tänker i pronomenet ”vi” och delar ansvar och respekt med våra kollegor. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet eller teknisk bakgrund. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat.
· Kontakt med försäkringsbolag
· Övrig administration
· Vara andra enheter behjälplig

Vi erbjuder dig

Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är; människor, kvalitet, ärlighet och respekt

· Kollektivavtal
· Friskvårdsbidrag
· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Adam Johansson på tel: 08-506 141 18. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Skadeberäknare Danderyd”.

Välkommen med din ansökan!

 


Koncernen Werksta
Werksta Danderyd ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.