Erfaren billackerare/plastreparatör till Werksta Danderyd

Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet på våra premiumbilar som billackerare i vår fräscha anläggning i Danderyd för bland annat Tesla, Audi, Mercedes, VW, BMW, Aston Martin, och Bentley?

Du kommer att arbeta med

Ett team av flera duktiga billackerare och skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och målning i lackbox.

Din profil

• Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
• Kvalitetsmedveten och effektiv
• B-körkort

Vi erbjuder vi dig

 • En anställning i en organisation där våra värdeord är:
  – Människor
  – Kvalitet
  – Ärlighet
  – Respekt
 • Kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
 • Kontinuerlig utveckling och utbildning

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Adam Johansson på tel: 08-506 141 18

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Billackerare/platsreparatör Danderyd” samt ditt namn.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS och Karosserispesialisten AS i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.