Engagerad kundmottagare/skadeberäknare till Werksta Göteborg Högsbo

Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning och en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Högsbo’s nya kundmottagare. Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Du kommer att arbeta med

Ett team av duktiga medarbetare. Kunden är i fokus från det att bilen kommer in för reparation tills dess att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.
• Boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar
• Svara i telefon och på mejl
• Övrig administration
• Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in
• Vara andra enheter behjälplig

Din profil

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med en stor portion social kompetens. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav.
Flerspråkighet är meriterande. Datorvana krävs. Goda kunskaper i Cabas är meriterande.

Vi erbjuder vi dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Mats Edwardsson på mats.edwardsson@werksta.se

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Kundmottagare Högsbo” samt ditt namn.

Välkommen med din ansökan!


Om Werksta
Werksta Göteborg Högsbo ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.