Bilskaderådgivare/Skadeberäknare till Werksta Sätra

Vår moderna anläggning är en trivsam arbetsplats med mycket engagerade medarbetare med de bästa förutsättningarna att bli det självklara valet för såväl kunder som personal. Vi är en auktoriserad Volkswagen anläggning som utför både service/reparationer/garantier samt karosskador på VW, Skoda och Seat. Utöver ovantående märken är vi även underauktoriserade för Tesla.

Din profil

En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår skadeverkstad. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen. Att du är prestigelös och inte bygger upp barriärer kring det egna jaget. Vi tänker i pronomenet ”vi” och delar ansvar och respekt med våra kollegor. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet eller teknisk bakgrund. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Utveckling
• Utmaningar
• Möjlighet till distansarbete på fredagar

Dina arbetsuppgifter

• Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat
• Kundmottagning samt back-office
• Provisoriska reparationer
• Vara andra enheter behjälplig

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Johanna Willix på tel: 072-070 95 34. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Bilskaderådgivare/Skadeberäknare Sätra”.

Välkommen med din ansökan!


Koncernen Werksta
Werksta Sätra ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 4 verkstäder i Norge.