Bilrekond till Werksta Stockholm Nacka

Vill du bli en del av oss på vår fina verkstad i Nacka och bli en viktig kugge i kedjan för att återställa kundens bil i perfekt skick? Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann och har ett genuint intresse för bilar.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår biltvätt, rekond och kvalitetsgranskning av bilar.

Vi erbjuder dig

Att bli en viktig resurs i vår organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Hans Liljeberg på tel: 0708-204 338 Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Rekond Nacka”.

Välkommen med din ansökan!


Om Werksta
Werksta Stockholm Nacka ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 40 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.