Bilplåtslagare Werksta Malmö

Hos oss på Werksta Malmö utför vi skadereparationer på bland annat Citroën, Iveco, Izuzu, Subaru och Suzuki. Vi söker en erfaren och serviceinriktad bilplåtslagare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare men även dig som är i början av din karriär och vill vara med och utvecklas med oss. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Det är viktigt att du behärskar svenska väl i tal och skrift .Det är en förutsättning för att kunna tyda våra reparationsanvisningar och för obligatoriska utbildningar.

Vi erbjuder dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är; Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
• Ljusa fina lokaler och god arbetsmiljö
• Kontinuerlig utveckling och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Magnus Knöös på tel: 040-18 36 45 eller mejl: magnus.knoos@werksta.se

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Bilplåtslagare Malmö” samt ditt namn.

Välkommen med din ansökan!


Om Werksta
Werksta Malmö ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.