Billackerare/slipare till Werksta Göteborg Högsbo

Till vår nya anläggning i Högsbo Västra Frölunda söker vi nu minst en lackerare och två slipare som tycker om att jobba i högt tempo. Här arbetar ett sammansvetsat gäng av bilplåtslagare, billackerare och skadeberäknare. Vill du bli en av oss?

Du kommer att arbeta med

Ett team av duktiga billackerare och skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta Västra Frölunda är det mycket att göra, men i vårat tighta gäng är det bara kul. Häng på! Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du kommer främst att lackera och slipa men arbetet kan även innebära grundning och lackering i lackbox.

Din profil

Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara engagerad och punktlig. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget!

  • Utbildad billackerare med erfarenhet från skadebranschen
  • Kvalitetsmedveten och effektiv
  • B-körkort
  • Behärska svenska i tal och skrift

Vi erbjuder vi dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

  • Nybyggd anläggning på 1200 kvm som öppnades den 3/8
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Marcus Larsson på marcus.larsson@werksta.se

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Billackerare/Slipare Göteborg Västra Frölunda” samt ditt namn.

Välkommen med din ansökan!


Om Werksta
Werksta Göteborg Västra Frölunda ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.