Billackerare/slipare halvtidstjänst till Werksta Västberga

Vi söker en serviceinriktad lackerare/slipare som tycker om att jobba i högt tempo. På Werksta Västberga arbetar ett sammansvetsat gäng av bilplåtslagare, billackerare och skadeberäknare. Vill du bli en av oss?

Du kommer att arbeta med

Ett team av duktiga billackerare och skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du kommer främst att maskera och slipa men arbetet kan även innebära grundning och lackering i lackbox.

Din profil

Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.

• Utbildad billackerare
• Kvalitetsmedveten och effektiv
• B-körkort
• Behärska svenska i tal och skrift

Vi erbjuder vi dig

En anställning i en organisation där våra värdeord är Människor, Kvalitet, Ärlighet och Respekt.

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Ansökan

Har du frågor om tjänsten, kontakta Niclas Hallberg på tel. 08-556 755 30.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Billackerare/Slipare Västberga” samt ditt namn.

Välkommen med din ansökan!


Om Werksta
Werksta Stockholm Västberga ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.